X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Ciurea: În Moldova nu vor avea loc alegeri anticipate

8 mai. 2019,, 11:30   Politică
5958 12

Analistul politic Corneliu Ciurea a vorbit pe platoul emisiunii "Utro na Sputnik'e" despre posibilitatea formării guvernului și despre strategia partidelor politice în prezent.

Sărbătorile de Paști nu au redus din activitatea procesului de negocieri din culise între liderii partidelor politice din Moldova.

"Mă îndoiesc că liderii partidelor politice și-au permis vacanțe lungi, cred că anumite negocieri ascunse au avut loc, și încă mai au loc. În spațiul public noi nu vedem progrese, negocierile se desfășoară în secret", a spus analistul politic.

Ciurea este sigur că, în ciuda declarațiilor unor politicieni, alegerile anticipate nu sînt în beneficiul nimănui, de aceea ele nu vor avea loc, partidele vor putea stabili o interacțiune și vor forma o oarecare alianță.

Cu toate acestea, expertul spune că punctul de vedere al acelor politologi, care nu exclud posibilitatea organizării alegerilor anticipate, are dreptul de a exista.


"Nu trebuie să ne așteptăm la alegeri anticipate, deși știu că mulți comentatori cred că acestea vor avea loc oricum. Iar acest lucru, după părerea lor, poate fi un fel de ușurare, un time out pentru partidele noastre politice", a explicat înterlocutorul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?