COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ceban explică de ce l-a sunat pe Năstase după alegeri

Ceban explică de ce l-a sunat pe Năstase după alegeri

Ion Ceban spune că l-a sunat pe Andrei Năstase pentru a afla dacă poate colabora cu el în continuare. Acesta, însă, nu i-a răspuns la telefon.

Primarul ales mai spune că va merge la primărie atunci cînd îi va fi validat mandatul. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii În PROfunzime, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

„Eu l-am sunat, am vrut să discutăm... am sunat-o și pe doamna Sandu. Azi am avut o întîlnire cu mai mulți deputați din blocul ACUM, le-am spus cum văd eu lucrurile. Urmează să discute ei între ei și să vină cu un răspuns, probabil mîine”, a declarat Ceban.

„Totodată, mai avem unele transferuri de la Guvern, care trebuie să se realizeze. Cu domnul Năstase am vrut să vedem dacă putem continua colaborarea. Astăzi avem nevoie să aprobăm compensațiile pentru perioada rece. Va fi complicat la prima etapă, dar trebuie să aprobăm", a mai adăugat noul primar al Capitalei.


Întrebat dacă așteaptă validarea alegerilor, acesta a spus că așteaptă ca totul să se rezolve în decurs de 3-4 zile.

„În decurs de 3-4 zile se va finaliza acest lucru, cu procedurile juridice. Am să merg la primărie cînd va fi validat mandatul. Am propus să existe 2 viceprimari din partea blocului ACUM. Să avem o agendă foarte clară”, a răspuns acesta.

Astăzi, în cadrul unui briefing, Andrei Năstase a confirmat apelul telefonic a lui Ion Ceban și a explicat versiunea lui aspura celor întîmplate.

"M-a sunat la 9 și 28, iar la 9.29 l-am sunat eu înapoi, dar nu mi-a mai răspuns", a reacționat Năstase.

"Oamenii au nevoie de pîine, de dreptate, de adevăr de cei care s-au angajat în slujba oamenilor", a mai adăugat el, comentînd rezultatele alegerilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load