X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Ce spune consiliera prim-ministrei despre posibila demisie a ministrului Muncii și Protecției Sociale

9 ian. 2023,, 07:50   Politică
2714 0

„Cînd o să fie cazul unui anunț public din partea Guvernului sau din partea Ministerului, atunci acest anunț va fi făcut”. Este răspunsul Anastasiei Taburceanu, consiliera prim-ministrei Natalia Gavrilița, oferit Pro TV Chișinău duminică, 8 ianuarie curent, la întrebarea despre zvonul privind demisia ministrului Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari.

Prin răspunsul consilierei Anastasia Taburceanu nici nu este confirmată informația și nici negată.

„Deocamdată, nu comentez informațiile pe surse”, a mai adăugat aceasta.

Mai devreme, Marcel Spatari pentru alți colegi din mass-media, NM.md, a promis scurt că va ieși cu o declarație oficială în ziua de luni, 9 ianuarie curent. Nu este clar dacă este vorba de o conferință de presă.

Marcel Spatari deține funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale în Guvernul condus de Natalia Gavrilița. Se zvonește că ar fi decis să renunțe la fotoliu de ministru, pentru că ar fi departe de familie care, în acest moment, locuiește la București, Romînia.


Șefia ar urma să fie preluată de Alexei Buzu, directorul executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare, organizație care promovează egalitatea de gen și incluziunea în Republica Moldova.

0
3
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?