X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ministrul Muncii și Protecției Sociale ar urma să-și anunțe demisia

8 ian. 2023,, 11:28   Politică
2545 1

Potrivit surselor TV8, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari ar urma să-și anunțe demisia săptămîna viitoare. Spatari ar fi decis să plece pentru că ar fi departe de familie, care, în acest moment, locuiește la București.

În aflarea unei reacții, Marcel Spatari, fiind conectat, nu a confirmat, dar nici nu a negat informațiile, precizînd că nu există declarații oficiale pe subiectul invocat de jurnaliști.

Șefia la Ministerul Muncii și Protecției Sociale ar urma să fie preluată de Alexei Buzu, directorul exectuiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare. Organizația promovează egalitatea de gen și incluziunea în Republica Moldova.

Contactat telefonic, Alexei Buzu, care deși a fost mai deschis, nu a divulgat nimic.

„Eu nu confirm, nu infirm, nu comentez, acest zvon. Asta este...”, a declarat Buzu.


Contactată telefonic și purtătoarea de cuvînt a Guvernului, aceasta a evitat să ne spună clar, dar nu a negat.

„Nu pot comenta despre veridicitate. În momentul în care va fi nevoie de făcut un anunț oficial Guvernul le va face pe cale oficială”, a declarat aceasta.

Ultimile schimbări la Guvern au fost făcute în luna noiembrie. Atunci, Sergiu Gaibu și-a dat demisia din funcția de ministru al Economiei, iar locul lui a fost ocupat de deputatul PAS, președintele Comisiei economiei buget și finanțe, Dumitru Alaiba. Totodată, locul de ministru al Mediului, care era vacant de mai bine de două luni, după plecarea din funcție a fostei ministre, Iuliana Cantaragiu, a fost preluat de Rodica Iordanov.

0
3
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?