COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce fac curcanii aruncați în curtea președenției anul trecut (VIDEO)

Ce fac curcanii aruncați în curtea președenției anul trecut (VIDEO)

În cadrul unei noi ediții a emisiunii “Președintele Răspunde”, Igor Dodon și-a amintit de protestul Partidului Democrat la care s-au aruncat peste gardul Președinției curcani.

Pe pagina de Facebook a lui Igor Dodon a fost publicat teasterul emisiunii filmate de această dată la Condrița, transmite Știri.md.

În video șeful statului își arată gospodăria de Condrița, iar în momentul cînd ajunge lîngă cotețul cu găini și curcani acesta a declarat:


"Iată aici sînt curcani. Am înțeles că sînt iubitori de a arunca curcani peste gardul Președinției. Iată atunci cînd o să-i ducem la Penitenciarul Nr.13 sau CNA o să avem grijă să-le aducem cîte un curcan de acesta copt. Facem acest lucru, la sigur", a declarat Igor Dodon.

Emisiunea integrală va putea fi urmărită astăzi. Șeful statului va relata despre reședința Președintelui, dar și tradiționalele răspunsuri la cele 8 subiecte cele mai actuale din țară.

Știri.md amintește că protestul Partidului Democrat la care s-au aruncat peste gardul Președinției curcani a avut loc pe 9 iunie 2019, la o zi după ce socialiștii, în frunte cu Igor Dodon, au anunțat că vor crea o majoritate parlamentară cu Blocul ACUM.

La acel protest, la care a și participat majoritatea liderilor PDM, au fost scandate lozinci anti-Dodon; președintele fiind numit trădător și cerîndu-i-se demisia.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load