X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Boțan: Alegerile locale vor fi cel mai bun poligon pentru testarea forțelor partidelor politice

2 noi. 2023,, 15:15   Politică
1918 0

Alegerile locale din 5 noiembrie vor fi cel mai bun poligon pentru testarea forțelor partidelor politice, a declarat directorul executiv al Asociației pentru Democrație Participativă ADEPT, Igor Boțan, la lansarea platformei alegeri.md.

Acesta a precizat că site-ul include detalii atît despre candidații la funcția de primar în toate localitățile țării, cît și despre situația demografică, în baza căreia se formează consiliile locale, notează Noi.md cu referire la radiomoldova.

„Am fost tentați să măsurăm forța partidelor politice, noi considerăm că alegerile locale este cel mai bun poligon pentru testarea forțelor politice ale partidelor. Pentru alegerile locale avem înregistrate 37 de partide. Două partide au format un bloc electoral, din 60, participă 37, iar aceste 37 au un potențial organizatoric, administrativ foarte diferit”, a menționat Igor Boțan.

Igor Boțan a mai menționat că la capitolul referitor la candidații pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău sînt incluse atît datele lor biografice, cît și sloganele acestora.

6
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?