X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Aureliu Ciocoi pleacă într-o vizită de lucru: Unde este așteptat oficialul

15 mai. 2021,, 13:32   Politică
2661 4

Premierul interimar și ministrul în exercițiu al Afacerilor Externe, Aureliu Ciocoi, este așteptat într-o vizită de lucru pentru participarea la reuniunea miniștrilor de externe ai Republicii Moldova, Ucrainei și Georgiei.

Invitația a fost făcută de către ministrul Afacerilor Externe din Ucraina Dmytro Kuleba. Astfel, vizita se va desfășura duminică și luni la Kiev.

„Miniștrii de externe Aureliu Ciocoi, Dmytro Kuleba și David Zalkaliani vor discuta asupra modalităților de intensificare a dialogului politic și al cooperării sectoriale în cadrul Parteneriatului Estic, pentru a conferi statelor asociate mai multă coeziune și vor semna un memorandum de înțelegere”, se menționează în comunicatul de presă al ministerului Afacerilor Externe.

Totodată, oficialii ar urma să discute diverse subiecte privind cooperare bilaterală, situația regională, precum și criza sanitară globală.

Potrivit Ministerului de Externe, ceremonia de semnare a memorandumului de înțelegere va avea loc luni, 17 mai, iar ulterior vor avea loc și declarații de presă, care vor fi transmise online pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?