X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Au devenit cunoscute intențiile perfide ale SUA faţă de Rusia şi China (VIDEO)

11 dec. 2018,, 20:00   Politică
4758 2

Au devenit cunoscute planurile perfide ale Statelor Unite ale Americii faţă de Rusia și China.

Acestea au fost destăinuite, printre altele, în timpul unui interviu cu un „ofițer al serviciilor secrete ruse sub acoperire" de către amicul său american, care tot colindă prin lume cu tot felul de misiuni obscure, se deosebeşte de alte cunoştinţe străine printr-un simţ de umor remarcabil, printr-o sinceritate uimitoare și o precizie surprinzătoare a previziunilor. Hai să-l numim, convenţional, David.

În timpul ultimei întîlniri, David a fost întrebat: "Dacă, pentru a păstra dominația dolarului, Rezerva Federală este nevoită să vîndă mereu aur, acest lucru înseamnă că ei au un fel de „plan de Joc ". Aceasta înseamnă că SFR plătește cu aur pentru a-şi cumpăra timpul necesar pentru a pune în aplicare acest plan. Cum crezi, despre ce plan ar fi vorba?

După ce şi-a agitat un pic cubuleţii de gheaţă în paharul cu „Bourbon”, a răspuns: „Vom impune India și China să intre în război. Ei sînt acum principalii deţinători mondiali de rezerve de aur. Vom lua poziția unui judecător superior și îi vom ajuta în acest război unul împotriva celuilalt în schimbul aurului. Cînd acest război se va încheia, ambele țări vor fi sleite de puteri și tot aurul din fiecare dintre aceste țări va fi la noi, iar ciclul va fi reluat".

După obiecția precum că India și China nu au, în prezent, nici un motiv de război, David a surîs, a băut din pahar și a spus: „Probabil, sînteţi mult mai priceput în ale baletului și aveţi mai multe progrese în ingineria rachetelor. Dar, în modul de a dezvolta și de a administra contradicțiile dintre orice țări, noi nu avem asemănare. Contradicții există între toate țările învecinate. Ele pot fi mereu agravate pînă într-o măsură cînd este suficientă o provocare bine organizată pentru a porni un război".


Continuarea urmăriți în video de mai jos.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?