X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ambasadorul Chinei, în vizită la Ministerul de Interne

8 aug. 2023,, 13:45   Politică
2028 0

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Populare Chineze la Chișinău, E.S. Yan Wenbin.

Pe fundalul intensificării eforturilor de valorificare a dialogului moldo-chinez, oficialii au discutat asupra diverselor instrumente de consolidare a relațiilor dintre sistemul afacerilor interne al Republicii Moldova și Republica Populară Chineză, notează Noi.md.

Părțile au evaluat posibilitatea unui schimb de experiență în domeniul menținerii ordinii și securității publice, a prevenirii, combaterii și investigării criminalității organizate, a violenței domestice.

Oficialii au agreat și au reconfirmat necesitatea coordonării acțiunilor și a abordărilor ce țin de gestionarea crizelor pe filiera afacerilor interne, creșterea rezilienței instituționale, contracararea amenințările hibride, analiza strategică.


Tot astăzi, Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a avut o întrevedere cu Ambasadorul Georgiei în Moldova, E.S Levan Diasamidze.

Discuțiile au vizat cooperarea bilaterală, relațiile moldo-georgiene, transformarea socio-economică, dar și fortificarea colaborării și schimbul de informații între cele două țări, pentru a contracara infracțiunile.

1
0
0
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?