X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

REŢETA ZILEI: Dovleac cu orez şi stafide

18 apr. 2021,, 18:30   Societate
2234 1

Mod de preparare:

Orezul se spală, se fierbe în apa sărată ca să fie sfărîmicios. Dovleacul se curăţă de coajă şi seminţe, se taie bucăţi 2x2 cm. Se prăjeşte în ½ de porţie de unt pînă se face moale. Stafidele se opăresc. Se amestecă orezul, bostanul, stafidele, untul şi vanilina şi se încălzesc.

Ingrediente:

  • 1 ceaşca de orez,
  • 0,5 kg de orez,
  • 100 g de dovleac,
  • 150 g ulei,
  • 2 linguri de zahăr,
  • vanilie pe vîrful unui cuţit.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?