Cît de productiv a fost anul 2016 pentru Natan. Dezvăluirile artistului

Cît de productiv a fost anul 2016 pentru Natan. Dezvăluirile artistului
Foto: facebook.com

Două săptămîni ne mai desparte de noul an și se pare că acum este perioada potrivită pentru a trage linia anului 2016 și a trece în registru cele mai importante realizări ale vedetelor.


NOI.md l-a contactat pe interpretul și producătorul Eugen Doibani, alias Natan, și a aflat că pentru el anul 2016 a fost unul foarte productiv.

Artistul se poate lăuda în acest an cu realizări foarte multe atît pe plan profesional, cît și pe cel personal. Primul lucru pe care l-a trecut în registru a fost „aflarea sufletului pereche”, alături de care Natan și-a permis și o vacanță peste hotarele țării. La fel, interpretul ne-a mărturisit că și-a „împrospătat garderoba auto” în acest an. Restul realizărilor țin de profesia sa de interpret și producător și aici lista e lungă.

„Am lansat șase piese noi, un videoclip produs de băștinașii din Orhei, de unde vin și eu; am scris un imn pentru copiii din acest oraș. Casa de producție «Natan Music Production» prestează și design de sunet în urma unui nou parteneriat”, ne-a spus Natan.

La fel, artistul se poate mîndri cu piesa „Aja Mara”, scrisă pentru Iana și Alessandra, care a reușit să adune milioane de vizualizări și să obțină și un contract peste hotare. La capitolul contracte, Natanne-a mărturisit că a încheiat mai multe colaborări cu cîteva case de discuri din România.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load