X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Bătălia "Sheriff" - "Milsami" pentru telespectatorii NOI TV!

4 dec. 2016,, 10:00   Sport
2943 0
Битва «Шерифа» и «Милсами» – для зрителей NOI TV!
Foto: fc-sheriff.com

Cluburile "Sheriff" și "Milsami" vor juca, astăzi, 4 decembrie, la Tiraspol, meciul principal al etapei a 18-ea a Diviziei Naționale (DN) la fotbal.


Diferența dintre cluburi în clasament este de doar un punct. În cazul în care vor obține victoria asupra rivalului "Milsami" s-ar putea clasa pe prima poziție. Utilizatorii NOI.md vor putea urmări meciul în direct, datorită serviciului NOI TV.

Interesul față de acest meci este sporit, în special, pentru că ambele echipe au demonstrat pe parcursul unei perioade îndelungate de timp mai multe serii de succes. "Sheriff", care a învins echipa "Dacia", în meciul din cadrul etapei a 17-a a prelungit seria cîștigătoare pînă la cinci meciuri. Pe stadionul de acasă discipolii antrenorului italian Roberto Bordin vor folosi totul ca să-și îmbunătățească rezultatele. Fotbaliștii "Milsami", la rîndul său, demonstrează ă serie de 10 meciuri cîștigătoare. Apropo, ultimul meci la acest moment, în care echipa din Orhei a "capitulat", a fost meciul etapei a 7-a contra echipei "Sheriff", care s-a95178}} încheiat cu scorul de 2: 0 în favoarea tiraspolenilor.

Istoria meciurilor dintre "Sheriff" și "Milsami" în cadrul DN și Cupei Moldovei nu este bogată, dar ea demonstrează avantajul copleșitor al tiraspolenilor. Din cele 24 partide dintre acești rivali, "Sheriff" a repurtat victorii de 18 ori, "Milsami" - de 3 ori, încă trei meciuri au fost încheiate la egalitate. În plus, în aceste meciuri orheienii au ratat de trei ori mai multe goluri, decît au marcat în porțile "Sheriff"-ului – 12 contra 39.

NOI TV va retransmite meciul. Nu uitați astăzi, începînd cu ora 13:00, să intrați pe site-ul nostru și să vizionați live bătălia rivalilor principali la fotbal.

De precizat că "Sheriff" a fost de 13 ori campion al Moldovei, iar "Milsami" a cîștigat în primăvara anului 2015 pentru prima dată trofeul Diviziei Naționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?