Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Fotografia unei moldovence remacractă de familia regală din Danemarca

28 noi. 2016,, 17:45   Societate
3067 0

Фотография молдованки, замеченная королевской семьей Дании
Foto: allmoldova.com

Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei a vizitat săptămîna trecută Republica Moldova în calitatea sa de Patroană a Biroului Regional al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru Europa.


Vizita Alteței Sale Regale a fost reflectată și prin obiectivul Nataliei Bostan, iar una din fotografiile realizate de ea a fost publicată pe pagina oficială de Instagram a familiei regale din Danemarca.

Timp de trei zile Natalia Bostan a fost fotograful acreditat al OMS alături de Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei. Plăcut surprinsă a rămas atunci cînd și-a văzut una din pozele realizate în cadrul evenimentului pe pagina oficială de Instagram a familiei regale.

Amintim că Alteța Sa Regală, Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei, a vizitat Republica Moldova împreună cu Dr Zsuzsanna Jakab, Directorul Regional OMS pentru Europa în perioada 23-25 noiembrie 2016.

În cadrul vizitei au fost abordate trei subiecte principale – sănătatea femeilor și a copiilor, conștientizarea importanței vaccinării și a rezistenței la antibiotice.

Invitația i-a fost făcută de ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan, în cadrul reuniunii Comitetului Regional al OMS ce avut loc la Copenhaga în septembrie 2016.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?