X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

Primele imagini cu Kate Middleton după intervenția chirurgicală din decembrie

19 mar. 12:00   Externe
49173 0

Tabloidul britanic The Sun a publicat imagini cu prințesa de Wales, Kate Middleton, și spune că acestea sînt primele imagini video cu ea după intervenția chirurgicală la care prințesa a fost supusă în decembrie.

Potrivit materialului, Middleton, în vîrstă de 42 de ani, a zâmbit și a părut "relaxată și fericită" în timpul unei ieșiri la cumpărături cu soțul ei, moștenitorul tronului britanic, prințul William, relatează ria.ru.

Palatul Kensington a anunțat pe 17 ianuarie că Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale planificate. Motivele intervenției chirurgicale nu au fost precizate, în text se menționa faptul că prințesa de Wales a dorit ca "informațiile medicale personale să rămînă confidențiale". Toate evenimentele planificate cu participarea ei au fost amînate.

La jumătatea lunii martie, Middleton a mulțumit tuturor pentru sprijinul și urările de bine din ultimele două luni, publicînd o fotografie în care este așezată pe un scaun, înconjurată de cei trei copii ai săi. Ulterior, mass-media au relatat că cele mai importante agenții de presă din lume au retras fotografia din cauza îngrijorării că aceasta ar fi fost editată.

6
6
0
7
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?