X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Direcția transport și „Spații verzi”, luate la rost în ședința Primăriei (VIDEO)

21 noi. 2016,, 10:09   Capitala
2712 2

Foto: noi.md

Muncitorii care se ocupă de lucrările de reparație a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfînt din nou au dat-o în bară.


De data aceasta la intersecția bulevardului cu strada Tighina, unde bordura e pusă în formă se semicerc pentru a ocoli un copac. Chirtoacă s-a arătat extrem de nemulțumit și i-a luat la rost pe cei de la Direcția transport și pe cei de la Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi, informează NOI.md.

„Această imaginea mi-a arătat-o ambasadorul Republicii Moldova în Lituania. Ce e cu aberația asta? Noroc că am venit și nu m-ați lăsat fără trecere de pietoni în fața Primăriei, că avea să zboare totul pe aici”, a menționat primarul general, Dorin Chirtoacă.

„Acesta e banc. Solicit niște explicații în scris, domnule Gamrețchi. Asta e pornografie!”, a adăugat edilul enervat.

Chirtoacă a cerut explicații de la conducerea ÎM „Spații verzi”, deoarece copacul înconjurat de această bordură ar fi înclinat, ceea ce ar însemna că este fie bolnav, fie uscat și trebuia tăiat: „Aceasta ce mai este? Copacul este înclinat. A fost cazul cînd a murit femeia ceea, acesta cum de v-a scăpat?”.

Reprezentanții Direcției transport au argumentat că trebuiau efectuate lucrările anume în acea perioadă și nu se putea de așteptat pînă se rezolva cu acel pom, iar cei de la „Spații verzi” spun că nu a fost scrisă o solicitare pentru ca acest arbore să fie tăiat, fapt ce l-a enervat pe Chirtoacă și mai mult.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?