X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Primăria Chișinău caută pom de Crăciun. Vezi cît oferă pentru el

16 noi. 2016,, 16:40   Capitala
3388 1

Foto: unimedia.info

Primăria Municipiului Chișinău se află în căutarea unui pom de Crăciun.


După ce anul trecutau fost împodobiți doar cei trei brazi din preajma Arcului de Triumf, anul acesta autoritățile capitalei au decissă amplaseze totuși un brad mai impunător în Piața Marii Adunări Naționale, informează NOI.md.

Pentru bradul din anul acesta, autoritățile sînt gata să achite 12-14 mii de lei. Deocamdată a parvenit doar o singură propunere. Este vorba despre o familie care dispune de un pom de 17 metri înălțime. Solicitat de NOI.md,șeful Întreprinderii Municipale „Spații verzi”, Eliferie Haruța, ne-a comunicat că se așteptă și alte propuneri, iar în final se va alege cel mai frumos și convenabil ca preț pom.

Cît privește jucăriile cu care urmează a fi împodobit bradul din anul curent, Haruța a menționat că mai sînt jucării din anii precedenți, iar în funcție de mărimea pomului se va hotărî dacă este sau nu necesară procurarea unor jucării suplimentare.

Totuși, în acest an decorațiunile stradale vor rămîne cele vechi. Informația ne-a fost confirmată de către inginerul șef al întreprinderii Municipale „Lumteh”, Anatol Aparatu. Potrivit sursei, săptămîna viitoare va începe repararea decorațiunilor defecte, apoi se va purcede la amenajarea acestora. „Nu au fost alocate surse financiare pentru noi decorațiuni și nici nu se vor aloca în acest an. Bugetul Primăriei nu prevede astfel de cheltuieli”, a declarat Anatol Aparatu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?