Afiș cultural pentru 13 noiembrie

Afiș cultural pentru 13 noiembrie
Foto: noi.md

Teatru

Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „A.P. Cehov” pentru a urmări spectacolul „Mașa și Vitea împotriva chitarelor sălbatice”, iar la ora 12.00, la Teatrul „Luceafărul” – la spectacolul „Cenușăreasa”.


Teatrul „Luceafărul” invită la spectacolul „Striptease masculin sau Goi-pușcă”, care va începe la ora 18.00.

Spectacolul „Made in Moldova” se va juca pe scena Teatrului „Satiricus I.L. Caragiale”, începînd cu ora 18.00.

Teatrul „A.P. Cehov” va fi gazda spectacolului „Mireasa”, care va începe la ora 18.00.

Spectacolul „Happy End” va putea fi urmărit la Teatrul „De pe strada Trandafirilor”, începînd cu ora 18.00.

Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Spioni din vecini”, „Băiatul bun”, „Fata din tren”, „Cifre periculoase”, „Doctor Strange”, „Trolii”, „Jack Reacher: Never Go Back”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Războiul în afișul polonez. Colecția Krzysztof Dydo”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală este gazda expozițiilor: „Wandertage – Călătorind pentru a munci și muncind pentru a călători”, „Tezaurul brodat cu har”.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load