Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

O pereche de dansatori din Moldova vor participa la Campionatul Mondial

29 sep. 2016,, 18:00   Sport
3096 0
Танцевальная пара из Молдовы отправится на Чемпионат мира
Foto: dance-moldova.md

Perechea de dansatori Dorin Fricatanu și Marina Sergheeva vor reprezenta Republica Moldova la Campionatul Mondial de Dansuri Latino-americane.


Competiția, care va reuni cele mai puternice perechi de dansatori din lume, se va desfășura în Moscova, la sfîrșitul lunii octombrie. Dansatorii noștri vor pleca la competiție în calitate de campioni ai Moldovei, notează NOI.md.

Participarea la Campionatul Mondial de Dansuri Latino-americane WDC printre profesioniști le va oferi sportivilor moldoveni o posibilitate excelentă de a concura cu cei mai buni dansatori din lume.

Printre vedetele cu care vor concura dansatorii moldoveni se numără perechea americană Ricardo Kokki/Iulia Zagoruicenko, medaliații cu argint la campionatele mondiale Mauricio Veskovo/Andra Vaidilaite din Canada, deținătorii medaliilor de bronz la competițiile din anii precedenți Stefano di Filippo/Daria Cesnokova din SUA. La fel ca dansatorii moldoveni, acești sportivi au evoluat în finala prestigiosului turneu „Blackpool Dance”.

Turneul se va desfășura în Kremlin pe 29 octombrie. Anterior Campionatul Mondial de Dansuri Latino-americane WDC s-a desfășurat la Moscova de două ori – în anii 2007 și 2011.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?