Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Un italian a dat în judecată compania aeriană Emirates

23 sep. 2016,, 16:40   Externe
2407 1
Итальянец решил засудить авиакомпанию за то, что его посадили с толстым мужчиной
Foto: life.ru

Un italian dă în judecată compania aeriană Emirates, după ce a stat timp de nouă ore, în avion, lîngă o persoană obeză, relatează The Telegraph.


Bărbatul, care lucrează ca avocat, a întrebat dacă el poate să-și schimbe locul, însă acest lucru nu a fost posibil.

Giorgio Destro a zburat cu Emirates din Cape Town în Dubai, însă zborul de nouă ore a fost unul chinuitor pentru el. Bărbatul a stat lîngă un pasager supraponderal, care l-a înghesuit.

Avocatul italian a întrebat dacă poate să primească alt loc, însă echipajul de la bordul aeronavei i-a spus că avionul este plin.

„Timp de 9 ore, am stat pe culoar sau pe scaunul rezervat echipajului, atunci cînd era liber”, a povestit bărbatul.

Mai mult, el s-a plîns de faptul că este “membru gold”, dar nu a primit nicio scuză și nicio compensație. Acum, el a decis să meargă în instanță, unde cere despăgubiri de 2.759 de euro, sumă care reprezintă contravaloarea biletului (759 de euro) și compensații materiale (2.000 de euro).

Avocatul italian, care anterior a lucrat pentru Consulatul Italiei din Africa de Sud, a făcut și un selfie în timpul zborului, pentru a arăta cum a fost înghesuit de persoana care a stat lîngă el.



Cazul a readus în dezbatere modalitatea în care companiile aeriene ar trebui să trateze pasagerii supraponderali, care au devenit tot mai numeroși. În 2013, un pasager obez a fost dat jos dintr-un avion care zbura pe o rută internă din SUA, după ce i s-a spus că au fost ocupate toate locurile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?