Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Funcționarul de la Primărie care se odihnește în Dubai

10 aug. 2016,, 01:05   Societate
7792 8

Foto: unimedia.info

Activistul civic Alexei Dimitrov a scris într-o postare pe Facebook că după ce a fost grav insultat de șeful RTEC, Gheorghe Morgoci, acesta ar fi fost amendat cu doar 200 de lei.


Contactați de UNIMEDIA, reprezentanții IP Centru au refuzat să ne confirme sau să ne infirme această informație, sugerîndu-ne să facem o solicitare în scris. Nici Gheorghe Morgoci nu vrut să ne ofere detalii, menționînd că există o anchetă, rezultatul cărei nu-l cunoaște. „Astăzi am aflat la IP Centru că șeful RTEC Gheorghe Morgoci a fost amendat cu doar 200 lei de către poliție pentru insultele grave aduse mie pe 19.07.2016, cînd în prezența consilierilor municipali a zis că „sug de la toți” și că îmi dorește „să zdohnesc”.

Mai mult: în declarațiile sale, Morgoci a scris următoarele: „i-am cerut lui Dimitrov să termine cu terorismul asupra mea și a colectivului. Pentru acțiunile sale, el merită să fie la pușcărie. I-am zis că îmi suge sîngele meu și i-am recomandat să facă treburi frumoase pentru chișinăuieni” - referindu-se, voalat, la urarea sa pentru mine ca eu să stau de veghe la veceurile pușcăriei. Iată așa organe de drept avem noi. Exemplu viu de triumf a legii.PS: La moment, din unele surse, fiind în concediu, G. Morgoci s-ar odihni în Dubai. Dar eu nu mă opresc aici. Abia urmează totul!”, a scris Alexei Dimitrov. Solicitat de UNIMEDIA, Gheorghe Morgoci nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi detalii despre această situație.

În timpul unei pauze de după ședința Consiliul Municipal s-a iscat o ceartă între șeful Regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci și activistul Alexei Dimitrov. Acesta i-a urat activistului civic să moară și l-a acuzat că ar suge de la toți (indicînd consilierii municipali din sală), subliniind că locul activistului este la veceu ("parașă") și că pe fruntea tînărului e scris că acesta suge.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?