X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Isprava unui tînăr din Chișinău care și-a dorit o afacere profitabilă (VIDEO)

2 aug. 2016,, 11:43   Societate
3968 1

Un “afacerist” cercetat penal pentru escrocherie
Foto: crime.md

Un tînăr în vîrstă de 26 ani, domiciliat în capitală, a sesizat ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai IP Rîşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, precum că a fost înşelat de bani în sumă de 3 000 euro, de către un bărbat în vîrstă de 33 ani.


Potrivit victimei, individul i-ar fi promis că, banii împurmutaţi îi va investi într-o afacere de comercializare a hainelor. Pînă în prezent victima nu şi-a primit suma de bani împrumutată, iar bănuitul se eschiva intenţionat, invocînd diverse motive, că n-ar avea bani pentru ai reîntoarce.

Astfel în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală au fost desfăşurate percheziţii autorizate în incinta unui centru comercial, unde bănuitul şi-a expus spre vînzare articole vestimentare, genţi de dame şi încălţăminte în valoare totală de 450 000 lei, în lipsa autorizaţiei de funcţionare, licenţei de activitate şi alte certificate obligatorii.

În acest context toate mărfurile au fost sigilate în saci şi ridicate pînă la decizia instanţei de judecată. Totodată el este cercetat penal pentru escrocherie în proporţii mari şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 10 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?