X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Curaj dincolo de vîrstă: o fetiță de 6 ani și-a salvat întreaga familie în timpul unui incendiu

18 apr. 05:00   Societate
2718 0

În Marea Britanie, o fetiță de șase ani și-a salvat familia după ce casa lor a luat foc.

Despre aceasta scrie Metro.

Olivia Patterson se afla pe partea cealaltă a străzii cu o prietenă cînd, din întîmplare, a văzut flăcările ieșind din casa ei din North Yorkshire.
Potrivit bunicii Oliviei, deși alți vecini erau afară, nimeni nu s-a gîndit să îi avertizeze pe mama și copiii ei, deoarece nu era nicio mașină pe alee și nu și-au dat seama că sînt acasă.
Incendiul a izbucnit într-o casă vecină pe 4 aprilie și a ajuns rapid la ultimul etaj al locuinței lor cu trei dormitoare, distrugînd aproape toate bunurile familiei.

Cînd Olivia a fugit în casă, a văzut-o pe mama Laura, în vîrstă de 29 de ani, dormind pe canapea împreună cu copiii ei mai mici, Joel-James și Tiffany. Olivia i-a trezit pe toți trei și, datorită eforturilor ei, au scăpat nevătămați din incendiu.

Bunica ei, Sadie Gelder, în vîrstă de 54 de ani, a declarat că este "foarte mîndră de nepoata ei uimitoare" pentru că și-a salvat familia . Ea a spus: " "Suntem foarte mîndri de ea. Nu ne vine să credem că Olivia a scos-o pe Laura - are șase ani și a fugit într-o clădire în flăcări". O anchetă este în curs de desfășurare, dar familiei i s-a spus că incendiul ar fi putut fi cauzat de un încărcător de telefon.

14
1
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?