X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Burse de merit pentru cei mai buni studenți din țară

17 noi. 2015,, 13:30  
1342 0
Лучшие студенты Молдовы получат поощрительные стипендии
Foto: esp.md
Cei mai buni studenți și masteranzi din țară vor fi decernați în cadrul concursului „Burse de merit 2015”, ediţia a XX-a jubiliară. Concursul va premia 50 de studenți cu burse de cîte 12 mii de lei, informează NOI.md.

Anul acesta, la concurs pot participa cetățeni și rezidenți ai Republicii Moldova, cu vîrsta maximă de 30 de ani, studenți din ultimul an de studii, masteranzi din primul an de studii, de la toate specialitățile, care își fac studiile la una dintre instituțiile universitare de la noi din țară. La fel, pot opta pentru această bursă și studenții care urmează programe de studii integrate, cu frecvență la zi (la specialitățile Medicină, Sănătate publică, Farmacie, Stomatologie și Medicină veterinară – de la ultimul și penultimul an de studii, iar la specialitatea Arhitectură – anii de studii IV și V).

Candidații trebuie să dea dovadă de reușite academice, avînd media notelor pentru toți anii de studii nu mai mică de 9 – domeniile științelor social-umaniste, 8,5 – domeniile științelor exacte, tehnice și medico-biologice și 8 – în cazul studenților cu dizabilități și/sau orfani, cît și o implicare în activitățile curriculare și extracurriculare.

Programul va oferi 35 de burse pentru studenții din ultimul an de studii, ciclul Licență, și 15 burse pentru studenții masteranzi din primul an de studii.

Dosarele trebuie depuse pînă la 16 decembrie curent. Formularul de participare, dar și alte detalii despre obținerea bursei de merit pot fi găsite pe site-ul
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?