X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Olga Nisenboim: Managerii noștri vor obține informație exhaustivă (VIDEO) ©

28 oct. 2015,, 15:15   Business
11308 3
Ольга Нисенбойм: Наши управленцы получат исчерпывающую информацию
Foto: businessclass.md
La Chișinău se desfășoară Directorium Business Forum, care a treia oară a întrunit manageri. După cum a menționat organizatorul business-forumului, Olga Nisenboim, „managerii vor obține de la experți maximum de informație utilă în timp scurt”. Evenimentul va dura pînă la 29 octombrie, relatează NOI.md.

Potrivit Olgăi Nisenboim, director al School of Business Communications, „conceptul acțiunii constă în a comprima toată informația cea mai necesară pentru manageri într-un termen extrem de scurt”.

„Specialiști în management și marketing vor prezenta auditorilor trenduri moderne, actuala situație din lume în acest domeniu. Noi am invitat experți în domeniu, care sînt practicieni în management de personal și general. Acești oameni muncesc în business, în fiecare zi realizează multe lucruri și în virtutea experienței enorme și calificării ei pot relata multe despre acele tehnologii și instrumente care pot fi utile și eficiente, inclusiv pe piața noastră”, a spus la inaugurarea forumului Olga Nisenboim.

Pentru business atare acțiuni sînt necesare ca aerul. „Niciun fel de business nu poate supraviețui fără informații”, este convinsă organizatoarea evenimentului.

Directorul School of Business Communications atestă majorarea numărului de cadre calificate în personalul managerial al Moldovei și este sigură că această tendință pozitivă pentru businessul local se va fortifica în continuare. „Practic instruirea managerilor deja de aproape 10 ani și pot spune că noi avem un potențial foarte bun. Noi avem mulți manageri de forță, crește o nouă generație în midle management. Specialiștii excelenți din veriga mijlocie, în viitorul apropiat, vor putea trece în top-management sau deveni proprietari”, a subliniat Olga Nisenboim

Țara noastră nu este alintată cu evenimente ca Directorium Business Forum, dar, potrivit Olgăi Nisenboim, fiecare dintre ele este extrem de important pentru dezvoltarea businessului mic și instruirea personalului managerial. Totodată, consultantul în business este de acord cu opinia că businessul în Moldova este suficient de tînăr, spre deosebire de țările europene, și el are unde se dezvolta. „În acest proces specialiștii calificați în managementul personalului au un rol de neînlocuit”, a conchis Olga Nisenboim.

Business-forumul va dura pînă la 29 octombrie. Directorium Business Forum are loc la Park Residence (Chișinău, str. Trandafirilor nr.4).


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?