Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

La Scara Trandafirilor lucrările continuă, indiferent de acuzațiile primite (FOTO)

15 oct. 2015,, 15:45   Capitala
4116 1

La Scara Trandafirilor lucrările continuă, indiferent de acuzațiile primite (FOTO)
Foto: noi.md

Scara din Parcul „Valea Trandafirilor” totuși va fi transformată într-un covor național, așa cum s-a spus de la bun început. Indiferent de amenințările la adresa celor de la proiectul „Orașul meu”, activiștii continuă lucrările de reamenajare a scărilor, relatează NOI.md.

„Proiectul are toate actele în regulă, atît avizarea „Spațiilor verzi”, cît și avizarea Direcției arhitectură și a domnului Carpov în special și avizarea Preturii Botanica”, a menționat activistul Adrian Pleșca într-o conferință de presă.

„«Orașul meu» va continua proiectul și nu ne vom opri, pentru a nu dezamăgi oamenii care ne-au oferit o încredere enormă. Vă mulțumim pentru că, datorită vouă, inițiativa tinerilor nu va fi oprită și va continua cu noi forțe. Vom continua chiar și dacă va fi intentat dosar penal, chiar dacă nu există temei. Scopul nostru este să dezvoltăm orașul. Dacă cineva are alte scopuri, ne pare rău”, a scris Adrian pe pagina sa de Facebook.

Chiar de Hramul Chișinăului, voluntarii au mers la fața locului și au continuat lucrările, susținînd că în cîteva zile scara va fi gata.

Scara Trandafirilor urmează să fie transformată într-un covor național, unde elementul trandafirului va domina. Tinerii au reparat treptele, iar de cîteva zile s-au apucat să le picteze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?