X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Pavlovschi: Cercurile oligarhice au pus la cale un scenariu perfid

4 sep. 2015,, 10:53   Societate
12710 6

Foto : moldova.org

Organizarea unui concert cu participarea artiștilor autohtoni și străini exact în ziua în care este planificat un protest de amploare în centrul capitalei nu este întîmplătoare. De această părere este fostul judecător la CEDO, reprezentant al Platformei Civice Demnitate și Adevăr, Stanislav Pavlovschi. Potrivit lui, prin astfel de acțiuni cercurile cointeresate încearcă să împiedice desfășurarea mitingului antiguvernamental, informează NOI.md.

„Cercurile oligarhice, fiind speriate de puterea poporului deșteptat și, știind cert că nu li se va permite ca sub ochii structurilor europene sa aplice forța împotriva propriului popor, au pus la cale un scenariu perfid menit sa reducă numărul participanților la Marea Adunare Națională din 6 septembrie 2015. Un element al acestui scenariu ar fi organizarea concertului la care urmează să participe mai mulți artiști autohtoni și din străinătate”, susține Pavlovschi.

Reprezentantul Platformei îi îndeamnă pe cetățeni să ignore provocările celor care încearcă să zădărnicească acțiunea de protest de duminică. Totodată, Pavlovschi le cere artiștilor invitați la eveniment să nu participe la „acest exercițiu murdar și rușinos”.

„Guvernarea oligarhica naiv crede că în condițiile crizei economice cumplite, în situația în care economia Moldovei este la pamînt, după furtul miliardelor din buzunarul nostru, poporul deșteptat al Republicii Moldova ar prefera osul acesta murdar aruncat de oligarhi”, a adăugat Stanislav Pavlovschi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?