X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Participă la Loteria Verii! ©

6 aug. 2015,, 11:35   Societate
3394 0

Vino la cea de-a doua ediție a Festivalul Etno-Balcanic și simte atmosfera muzicii balcanice cu formații celebre din Macedonia, România, Ucraina și Republica Moldova.

Trăiește ritmurile dansului etno-balcanic împreună cu ansamblurile grecești, bulgărești și macedoniene. Doar pe parcursul a două zile, pe 29 și 30 august toate etniile se reunesc într-un spectacol al culturii balcanice la Complexul Etno-Cultural VATRA.

Centrul Cultural Vatra, „LUKOIL-Moldova” SRL şi „DAAC Hermes” te invită la LOTERIA Verii unde poţi câştiga marele premiu – un automobil RENAULT „Clio” (2015).

Condiţii şi Reguli de participare:

Procură acest formular de participare cu 150 lei de la partenerii loteriei: Centrul Cultural Vatra (Chișinău, str Bucuresti 67) şi „LUKOIL-Moldova” SRL (orice staţie de alimentare)

Alimentează autoturismul în perioada 1-29 august 2015 la orice benzinărie “LUKOIL-Moldova” SRL şi primeşte un stiker pentru fiecare 100 lei contra numerar. Lipeşte 10 stikere în spaţiile speciale din formular şi ai dreptul să participi la loterie şi să intri gratuit la Festivalul Etno-Balcanic care se va desfăşura la Complexul Etno-Cultural VATRA. Prezenţa dumneavoastră în ambele zile (29-30 august 2015) la Festivalul Etno-Balcanic măreşte de două ori şansele de câştig a premiului mare Renault „Clio”, decupând în fiecare zi câte un talon.

*Doar persoanele fizice au dreptul de a participa la loterie.

*Nu au dreptul să participe la loterie lucrătorii companiilor parteneri şi rudele de gradul I ai acestora.

*Tragerea la sorţi va avea loc duminică, 30 august, ora 18:00.

*Doar câştigătorii prezenţi în platoul Complexului Vatra în momentul extragerii vor putea intra în posesia premiului, având la sine acest formular şi actul de identitate. Confidenţialitatea datelor personale se garantează.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?