X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

În Moldova vor fi reparate peste 1100 km de drumuri locale și regionale

27 iul. 2015,, 12:00   Economie
4718 0
В Молдове отремонтируют более 1100 км местных и региональных дорог
Foto: basarabia.md
În următorii ani, cu suportul financiar al Băncii Mondiale, Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, precum și Băncii Europene de Investiții, în Moldova vor fi reparate peste 1100 km de drumuri locale și regionale. Acest lucru a fost anunțat de ministrul în exercițiu al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor al Moldovei, Vasile Botnari, care a menționat că Ministerul a finalizat pregătirile către demararea Proiectului de reabilitare a drumurilor locale susținut de partenerii externi, relatează NOI.md.

Ministrul Transporturilor a făcut acest anunț în cadrul vizitei de evaluare efectuate în comun cu misiunea Fondului „Provocările Mileniului” pe traseul Sărăteni-Soroca, în frunte cu vicedirectorul regional al corporației americane, Fatema Sumar.

S-a menționat că reparația nemijlocită a drumurilor locale ar putea demara după ce vor fi respectate procedurile legate de semnarea Acordului de finanțare între Guvernul Moldovei și Banca Mondială. În cadrul proiectului, în viitorii cinci ani se preconizează restabilirea a 1130 km de drumuri locale, accentul fiind pus pe coridoarele regionale, care asigură conectarea satelor la trasee naționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав