Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Cum arată „fața” businessului moldovenesc (VIDEO)

23 iul. 2015,, 10:00   Business
7973 5
Как выглядит «лицо» молдавского бизнеса? (ВИДЕО)
Foto: noi.md
La 22 iulie Camera de Comerț și Industrie a prezentat „fața” businessului moldovenesc – catalogul celor mai performante întreprinderi autohtone și a celor mai competitive mărci comerciale. Catalogul reuneşte cîștigătorii concursurilor: „Marca comercială a anului – 2014”, „Premiul pentru realizări în domeniul calității", precum și pe deținătorii medaliei de aur a expoziției „Fabricat în Moldova – 2015”, relatează NOI.md.

Lansarea catalogului „Fabricat în Moldova” (este mai mult decît o expoziție) are drept scop creșterea competitivității producătorilor noștri atît pe piața internă, cît și pe cele de export. Acest lucru a devenit deosebit de relevant în contextul realizării Acordului de Liber Schimb cu Uniunea Europeană (DCFTA). Aceste concursuri reflectă principala componentă a competitivității – calitatea mărfurilor.

După cum a menționat președintele CCI Valeriu Lazăr, acest catalog va ajuta, de asemenea, businessul să descopere noi piețe și să stabilească noi contacte în afaceri, deoarece de-acum acesta va fi prezent la toate evenimentele organizate de CCI și va fi distribuit tuturor ambasadelor acreditate în Moldova.

Următoarea ediție a catalogului „Fabricat în Moldova” va fi lansată în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, la care sînt celebrați campionii celor două concursuri şi care va avea loc în ianuarie 2016.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?