X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Competiţie chinologică în Bulgaria: Toate cele şase cupe Grand-Prix, câştigate de patrupezii Poliţiei de Frontieră

22 iul. 2015,, 13:30   Societate
2990 2
Кинологический конкурс в Болгарии: Команда Пограничной службы Молдовы выиграла шесть Гран-При
Foto: jurnal.md
Câinii ciobăneşti din dotarea Poliţiei de Frontieră, Faradey, Abb şi Yoka, au adus acasă toate cele şase cupe Grand-Prix de la o competiţie chinologică, desfăşurată în perioada 10-20 iulie curent în Bulgaria.

În cadrul concursului, câinii de serviciu au trebuit să-şi manifeste abilităţile de patrulare, urmărire sau detectare de substanţe explozive şi stupefiante, precum şi să treacă testul de disciplină.

Patrupezii de la Chişinău au fost înscrişi la toate categoriile de vârstă „Junior”, „Matur” şi „Veteran”. Cele mai bune rezultate le-a avut veteranul Faradey, care a câştigat Grand-Prix-urile tuturor celor patru competiţii.

La categoria „Matur”, patrupedul Abb s-a clasat pe locul doi. Acesta a excelat şi la categoria „Duet”, obţinând, împreună cu Yoka, premiul cel mare. Junioara Yoka a urcat pe cea de-a treia poziţie a clasamentului.

Arbitrii competiţiei au remarcat polivalenţa patrupezilor şi strânsa legătură dintre chinolog şi câinele de serviciu, fapt care denotă că conductorul reuşeşte să controleze temperamentul câinelui şi să-i cultive calităţi precum inteligenţa, obedienţa şi dorinţa de a lucra.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?