Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Guvernul se întrunește în ședință. Ce decizii urmează să adopte

14 iul. 2015,, 12:43   Politică
3070 2

Guvernul se întrunește în ședință. Ce decizii urmează să adopte
Foto : trm.md

Premierul interimar Natalia Gherman va prezida astăzi o nouă ședință a cabinetului de miniștri. În cadrul ședinței urmează a fi aprobate două hotărîri cu privire la vizitele oficiale ce urmează a fi întreprinse în această săpătămînă de Nicolae Timofti în Republica Belarus și de Natalia Gherman la Kiev, notează NOI.md.

Totodată, executivul urmează să aprobe alocarea a circa 513 mii de lei autorităților administrației publice locale, pentru achitarea compensațiilor victimelor represiunilor politice. Banii vor fi acordați de Ministerul Finanțelor pentru restituirea valorii bunurilor pierdute în timpul represiunilor.

Tot astăzi, miniștrii urmează să aprobe Regulamentul cu privire la transportarea în siguranță a materialelor radioactive, precum și Regulamentul privind mecanismul de încheiere, aplicare și încetare a tratatelor internaționale.

Pe ordinea de zi a ședinței Guvernului mai figurează hotărîrea cu privire la modificarea mecanismului de salarizare a ofițerilor de informații și securitate. Astfel, salariile de funcție pentru ofițeri și subofițeri vor fi stabilite de către directorul Serviciului de Informații și Securitate, în limitele grilelor indicate de Guvern.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?