Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Ghimpu cere ca Șor să fie arestat

8 iul. 2015,, 12:12   Societate
8945 18

Ghimpu cere ca Șor să fie arestat
Foto : nbm.md

„Omul de afaceri Ilan Șor ar fi ajuns primar de Orhei sub patronajul a două partide – PLDM și PD”. Cel puțin asta a declarat liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. În cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, politicianul a dat de înțeles că PL nu va face coaliție cu cele două formațiuni, dacă Ilan Șor nu va fi arestat, notează NOI.md.

„Am spus și o voi spune de o mie de ori: pînă cînd nu va fi închis Șor, eu nu voi coborî din copac. Cum poți să ajungi, după ce ai furat sute de milioane, primar de Orhei și să cumperi votul oamenilor? Toate organele și CEC-ul se fac că nu știu. Asta nu înseamnă oare salvarea lui Șor? Asta nu înseamnă să fii complice? Miliardul nu s-a furat fără putere. Nu se spală 20 de milioane de dolari fără acceptul celor care sînt la putere. Asta e exclus”, a punctat Ghimpu.

Totodată, liberalul a menționat că noua coaliție de guvernare trebuie să urmărească interesele cetățenilor, și nu interese obscure, cum a fost anterior.

„De ce în 2013 a trebuit să se producă această ruptură și PL să fie scos de la guvernare, ca să ia aeroportul, miliardul, să sărăcească lumea și mai mult. Asta nu înseamnă guvernare europeană, dar împotriva oamenilor și împotriva legii”, a adăugat Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?