X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

În Moldova a fost lansată „Garda de Reciclare”

19 iun. 2015,, 17:00   Societate
4001 0

În Moldova a fost lansată „Garda de Reciclare”
Foto : timpul.md

Pe 19 iunie, în Republica Moldova a fost lansat, în premieră, proiectul social-ecologic nonprofit „Garda de Reciclare”, informează NOI.md.

Obiectivul principal al acestuia este crearea unui program național social-ecologic nonprofit, care să vină cu soluția de colectare și reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice pentru persoanele fizice și juridice. Mai mult decît atît, asociația își propune crearea unor programe informative de educație ecologică pentru întreaga societate.

„Prin intermediul acestui proiect ne dorim să venim cu un sistem inteligent în domeniul gestionării deșeurilor și sîntem în permanentă căutare de parteneri locali care doresc să contribuie la crearea punctelor de colectare a deșeurilor, cît și la promovarea ideii de reciclare în linii generale”, a menționat președintele Asociației MoldRec, Iulian Gamureac.

În cadrul proiectului, pînă la finele anului, este preconizată amplasarea a cel puțin 50 de puncte de colectare inteligentă a deșeurilor, oferite de partenerii proiectului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?