Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova va fi condusă de Andrei Crigan

13 iun. 2015,, 17:00   Business
6338 1

Ассоциацию деловых людей Молдовы возглавил Андрей Криган
Foto: newsmoldova.md

Economistul și consultantul în business Andrei Crigan a devenit noul director general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, relatează NOI.md.

După cum se menționează în comunicatul acesteia, noul șef al AOAM are un portofoliu impresionant de clienți, cu care a lucrat în cei 9 ani de activitate profesională în țara noastră. În afară de aceasta, el a colaborat cu un șir de investitori străini și companiile de top din Moldova, majoritatea organizațiilor internaționale prezente în ţara noastră, precum: Banca Mondială, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), Fondul Internațional pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD), Agenţia Suedeză pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (SIDA) ș.a.

Andrei Crigan a declarat după intrarea în noua funcțiune că s-a alăturat celei mai influente Asociaţii din domeniul afacerilor din Moldova. Potrivit lui, iniţiativa, inovaţia şi investiţiile sînt cele trei direcţii importante, pe care își axeazăAsociația activitatea, orientată spre stimularea businessului în Moldova şi, totodată, sporirea investiţiilor în economia ţării.

Andrei Crigan a declarat că este hotărât să preia practicile de succes deja implementate de AOAM şi să vină cu propriile cunoştinţe şi pregătire, pentru ca AOAM să fie un promotor al dezvoltării şi stabilităţii mediului de afaceri şi un factor care să contribuie direct la modernizarea statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?