X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Șoferii microbuzelor de pe linia 115 îşi continuă protestul

21 mai. 2015,, 10:05   Societate
2324 0

Foto: noi.md

Șoferii microbuzelor de pe linia 115 protestează a patra zi consecutiv. Ei sînt indignați că administratorul le-a cerut să circule pe alt itinerar şi îi obligă să achite taxe mai mari decît cele impuse de alţi directori ai firmelor de transport. Autorităţile nu au sancționat, deocamdată, administratorul liniei de maxi-taxi.

"Direcția Transport a înaintat față de administratorul rutei "SRL microbuz" o reclamație prin care a solicitat în mod imediat să-și reia activitatea pe această linie. În caz contrar, vom fi puși în situația ca să reziliem, în mod unilateral, contractul. Primăria întreprinde toate acţiunile legale", a declarat directorul adjunct al Direcției Transport Primăria Capitalei, Vitalie Butucel.

Reprezentanţii Direcţiei Transport susţin că protestul şoferilor este legal, pentru că aceştia au anunţat autorităţile din timp că vor boicota activitatea liniei de maxi-taxi.

Cei care au de suferit în această situație sînt locuitorii Capitalei, care circulau zilnic pe acest traseu, iar acum sînt nevoiți să găsească o alternativă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?