X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Viaţa luxoasă a soţiei lui Ilan Șor, Jasmin, se discută activ în presa rusească

7 mai. 2015,, 13:30   Externe
21600 11
Роскошная жизнь певицы Жасмин активно обсуждается в СМИ России
Foto: starhit.ru
În presa rusească se discută activ viaţa luxoasă a cîntăreţei Jasmin, cu colecţia ei de genţi Birkin, diamante, avioane şi iahturi private – lucruri pentru care a cheltuit miliarde soţul interpretei, oligarhul Ilan Șor, arestat în Moldova.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la portalul super.ru, fanii cîntăreţei au fost şocaţi de ştirea despre arestul soţului său – businessmanul de 28 de ani, Ilan Șor, acuzat de furtul unui miliard de euro dintr-o bancă din Moldova.

"Utilizatorii Internetului urmăresc pagina cîntăreţei de 37 de ani din Instagram, care este plină de poze ale celor mai scumpe genţi din lume şi un sortiment larg de bijuterii. Apropo, despre colecţia de genţi Hermes, pe care Jasmin le are foarte multe, deja circulă legende: în casa cîntăreţei chiar este utilată o odaie unde toate genţile Birkin îşi aşteaptă rîndul, iar costul total al bijuteriilor este estimat la zeci de milioane de ruble", se scrie în materialul portalului.

Autorul se întreabă cu ce se va răsfăţa acum interpreta, dacă soţul său generos va ajunge după gratii.

"În pericol pot fi şi călătoriile regulate în toate colţurile lumii şi plimbările cu iahtul, de care a fost plină viaţa cîntăreţei în ultimii patru ani. Influenţa şi averea lui Ilan Șor, ajunse brusc în pericol, sînt în stare pentru totdeauna să o lipsească pe interpretă de prietenia cu starurile estradei, care anterior înregistrau duete cu ea pentru onorarii generoase", se menționează în articol.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?