Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Auto Mall Expo 2015 – al doilea an de succes! (FOTO,VIDEO) ©

8 apr. 2015,, 15:25   Societate
5363 0

Pe data de 28-29 martie 2015, a avut loc unul dintre cele mai grandioase evenimente pe piața pieselor de schimb pentru automobile din Moldova – cu succes a fost desfășurată expoziția specializată AUTO MALL Expo 2015, organizată de compania AUTO MALL în comun acord cu rețeaua GROUPAUTO Moldova. La expoziție au participat mai mult de 30 de furnizori de piese auto, accesorii, anvelope și produse chimice auto recunoscuţi pe plan mondial. În pofida timpului posomorît, expoziția a fost vizitată de 3100 de persoane înregistrate, fapt ce demonstrează, cu siguranță, relevanța și necesitatea unor astfel de activități.

În cadrul expoziției, oaspeții au avut posibilitatea să comunice direct cu furnizorii de piese auto, concomitent făcînd cunoștință cu inovațiile furnizorilor. În decursul acestor 2 zile, într-o sală special amenajată, au fost prezentate conferințe tematice, duse de către reprezentanții brandurilor cum ar fi Denso, Herth+Buss, Schaeffler, Bosch, Gates, Comma, Dayco, Kolbenschmidt, Exide, TRW, Federal Mogul, Mahle, KYB, Delphi, NRF, Monroe. În afară de conferințe, la standuri au fost organizate master-clase cu privire la utilizarea echipamentului de diagnostic și montarea/demontarea pieselor de schimb.

În special AUTO MALL Expo 2015 s-a evidențiat prin faptul că la expoziție a avut loc campionatul stațiilor de deservire tehnică. Campional a fost petrecut în patru etape:

• Schimbul amortizoarelor Sachs;

• Schimbul plăcuțelor de frînă TRW;

• Schimbul filtrului habitaclu Filtron;

• Schimbul becurilor auto Philips.

Supriză plăcută pentru vizitatorii expoziției a fost lotereia organizată în baza biletelor de întrare. În decursul a două zile de expoziție la fiecare oră au fost puse în joc la tombolă cadouri prețioase, printre care se pot enumera atît suvenire de la furnizori (chepiuri, maiouri, căni, etc), cît și smartfon-uri și tablete PC.

Datorita show-ului extraordinar, vizitatorii pur și simplu nu au avut cînd să se plictisească. Actori, animatori, modele si dansatori, prinși într-un spectacol plin de culoare, au înviorat desfășurarea expoziției. Pentru oaspeții tineri, și nu doar pentru ei, a fost amenajata o zonă de jocuri, în care oricine se putea inscrie la curse de mașinuțe teleghidate sau să se detașeze în lumea virtuală cu ajutorul unor ochelari speciali.

“Scopul expoziției a constat în faptul creării unei legături informaționale strînse între utilizatorii finali și producătorii, furnizorii de produse. Considerăm, că acest obiectiv a fost realizat la 100%” – a declarat directorul general AUTO MALL Andrei Titov.

“Această expoziției este pentru noi o oportunitate unică de a comunica cu partenerii, clienții, de a prezenta produsele noastre, de asemenea de a afla ce îi preocupă pe partenerii noștri și a aduce la cunoștință despre inovațiile noastre recente” – a comentat Irina Sachuk, reprezentantul companiei ZF Friedrichshafen AG.

AUTO MALL Expo 2015 a primit cele mai mari laude atît din partea furnizorilor participanți, cît și din partea oaspeților. Rezultatele obținute dau dovadă de faptul că, evenimentul petrecut a dovedit a fi unul din cel mai inedit din domeniul automobilistic.

Mulțumim tuturor vizitatorilor și participanților pentru o cooperare fructuoasă, schimb de experiență și emoții pozitive! Fiți la curent cu ultimele știri din lumea auto, vizitînd site-urile www.automall.md și www.webmall.md , aici puteți afla despre evenimentele și promoțiile ce urmează să fie propuse de compania AUTO MALL.

быть в курсе предстоящий событий, акций и мероприятий.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?