X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Poliţia de Frontieră: Serghei Baburin a urmat procedura simplă de control la aeroport

12 feb. 2015,, 12:15   Politică
4029 2
Пограничная полиция: гражданин РФ Сергей Бабурин прошел обычный паспортный контроль в аэропорту
Foto: tiras.ru
Cetăţeanul Federației Ruse Serghei Baburin a trecut miercuri, la aterizarea de la Moscova, procedura simplă de control al paşapoartelor la Aeroportul Chişinău.

Informația a fost comunicată de surse din cadrul Poliţiei de Frontieră a Moldovei, solicitate de agenţia "Infotag" să comenteze afirmaţiile deputatului Dumei de Stat, liderului Uniunii Naţionale Ruse, Serghei Baburin, care pleca la Tiraspol pentru a participa la o conferinţă ştiinţifică, precum că autorităţile Republicii Moldova ar fi zădărnicit plecarea sa în Transnistria.

"Există o procedură standard pentru toţi, inclusiv pentru străinii care sosesc la aeroport – verificarea documentelor", au explicat sursele.

Baburin a relatat prin telefon corespondentului postului de radio "Говорит Москва" că este "alungat".

"Poliţia de Frontieră a Moldovei nu mi-a permis să trec şi a întocmit un protocol cu formularea «persoană nedorită pentru aflare pe teritoriul Moldovei»", a relatat el.

Potrivit "celui mai bun prieten al Transnistriei", precum se autointitulează Baburin, la aeroport au sosit reprezentanţii consulatului rus.

Presa transnistreană a relatat că Baburin a sosit la Tiraspol pentru a participa la masa rotundă "Perspectivele de dezvoltare a statalităţii Transnistriei: provocări şi pericole actuale".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?