X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Doi străini călătoreau cu acte false

16 mai. 11:30   Societate
1997 0

Angajații Poliției de Frontieră au identificat în flux doi călători, asupra cărora aveau documente cu semne rezonabile de falsificare. Incidentele au fost consemnate în ultimele 24 de ore, notează Noi.md.

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe pista de control s-a apropiat un automobil, la volanul căruia a fost identificat un cetățean al Ucrainei de 48 de ani.

Printre documentele prezentate a fost și permisul de conducere ucrainean. La verificarea amănunțită a documentului, polițiștii de frontieră au stabilit că acesta conține semne de falsificare. În declarații, străinul a precizat că este doar dublicatul permisului original și nu ar fi știut că este falsificat.

În punctul de trecere a frontierei Aeroportul Internațional Chișinău, un cetățean al Armeniei de 28 de ani este cercetat pentru frauda documentară. Asupra acestuia au fost depistate trei permise de conducere, pretins a fi eliberate de către autoritățile Federației Ruse pe numele a trei persoane necunoscute.

În cadrul controlului suplimentar, cu ajutorul tehnicii speciale, polițiștii de frontieră au constatat că toate trei sînt cu semne de falsificare.


În fapt documentele au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei criminalistice. Străinul care a sosit în R. Moldova cu ruta „Erevan-Chișinău” a pimit refuz de intrare în țara noastră.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?