X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Deputat comunist: Se creează impresia că Leancă nu vrea să fie prim-ministru

10 feb. 2015,, 14:40   Politică
5324 4
Foto : noi.md
UPDATE (15:00): Programul de guvernare al noului guvern Leancă a fost făcut public în această după-amiază.

Reprezentanții fracțiunilor parlamentare ale PL și PCRM susțin că pînă la această oră încă nu au primit programul de guvernare al noului executiv. În timp ce liberalii susțin că nu așteaptă nimic de la candidatul la funcția de premier, comuniștii insistă ca Iurie Leancă să facă publică componența nominală a viitorului cabinet de miniștri, informează NOI.md.

„Noi nu așteptăm nimic, avem agenda noastră și activăm conform acesteia. Vedem că cei care sînt la guvernare nu și-au onorat angajamentele”, a menționat liberalul Valeriu Munteanu.

La rîndul său, Artur Reșetnicov a sugerat că întreaga situație este deocamdată incertă și din considerentul că componența nominală este ținută în secret.

„Întrebați-l pe autorul programului de guvernare de ce întîrzie să transmită acest document. Deocamdată nu am primit nimic, dar noi solicităm să fie prezentată pînă în ziua votului și componența nominală a Guvernului, după aceea vom putea discuta cu Iurie Leancă. Oamenii trebuie să cunoască cine vor fi cei desemnați în fruntea ministerelor, din ce domenii de activitate vin, dacă sînt competenți, unde au mai activat etc. Mi se creează impresia că Leancă nu dorește să fie prim-ministru”, a conchis Reșetnicov.

Precizăm că documentul are 40 de pagini şi 27 de capitole, iar primul dintre acestea se referă la combaterea corupţiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?