Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Vasile Bumacov, amendat cu mii de lei

21 ian. 2015,, 10:00   Societate
4048 0

Foto: noi.md

Ministrul în exerciţiu al Agriculturii, Vasile Bumacov, a fost amendat cu 4 000 de lei pentru că în 2013 l-a demis pe directorul Şcolii Republicane de Hipism din Chişinău, Mihail Andronic. Decizia de a-l demite pe directorul şcolii a fost luată după ce caii erau să moară de foame, deoarece practic nu au fost hrăniţi.

Totuşi, instanţa de judecată a decis zilele acestea că directorul şcolii nu este vinovat şi l-a repus în funcţie.

Contactat de Publika TV, Vasile Bumacov a declarat că se arată nedumerit de decizia instanţei de judecată şi nu-şi poate explica acest lucru. Totodată, el a menţionat că decizia nu mai poate fi atacată.

"Dumnealui a fost demis încă de fostul ministru, Cosarciuc. Pe urmă eu am fost obligat sub ameninţarea dosarului penal să-l restabilesc înainte de a înfometa caii. S-a întîmplat ce s-a întîmplat. A fost demis, dar pînă la urmă ne-am judecat pînă nu am fost amendat şi dacă nu-l restabilesc mai am şi dosar penal", a declarat Vasile Bumacov.

În 2013, caii de la Şcoala de Hipism din Capitală nu aveau ce mînca şi au ajuns piele şi os. Angajaţii l-au acuzat pe directorul şcolii de proastă gestionare a instituţiei şi a bugetului acesteia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?