X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Nissan Qashqai recunoscut drept cel mai sigur

17 ian. 2015,, 12:04   Ştiri Auto
4151 0
Фото: nissan
Conform totalurilor testelor organizației independente Euro NCAP noul Nissan Qashqai a fost recunoscut cel mai sigur model în clasa sa. El a primit mai multe puncte pentru securitate, decât oricare alt automobil din clasa respectivă, testat în a. 2014. Succesul Nissan Qashqai se datorează și sistemelor noi de securitate, inclusiv complexului sistemelor de securitate activă Nissan Safety Shield.
Performanța Nissan Qashqai a completat lista victoriilor Nissan: în a. 2014 ratingul suprem de securitate a revenit X-Trail și Pulsar. Aprecierile înalte Euro NCAP întăresc pozițiile Nissan ca producător auto, care oferă calitate și siguranță perfecte.
Aspecte importante de protecție
În cadrul testelor de coliziuni frontale salonul Qashqai nu a fost distrus, iar indicatoarele de pe manechine arătau o protecție bună s genunchilor și coapselor șoferului și a pasagerului din față. Manechinul șoferului a asigurat pentru Qashqai numărul optim de puncte – pentru protecția tuturor părților corpului. În plus, automobilul a acumulat numărul optim de puncte în testul "ciocnire laterală de un obstacol" - și aici toate părțile corpului șoferului au fost protejate bine.
Construcția și designul noului Qashqai asigură cel mai înalt grad de securitate a copiilor; iată de ce automobilul a demonstrat rezultate bune la textele respective. Indicatoarele de pe manechinele-copii (utilizate în testele dinamice), Qashqai a arătat numărul maxim de puncte la protecția copiilor până la 18 luni.
Bara din față Qashqai la fel a primit numărul maxim de puncte pentru protecția picioarelor pietonilor (în caz de coliziune cu automobilul).
Securitate bine gândită
Un rezultat înalt de rating Qashqai , conform Euro NCAP, s-a datorat complexului de sisteme de securitate activă Nissan Safety Shield, care include sistemul de control a mișcării pe bandă, sistemul de control a gradului de surmenaj a șoferului, sistemul de depistare a obstacolelor în mișcare sistemul de monitorizare a zonelor oarbe, sistemul de comutare automată a luminii.
Istoria de succes continuă...
Elaborat, proiectat și produs în Marea Britanie, Nissan Qashqai oferă în continuare o combinație perfectă de tehnologii inovatoare, spirit practic și eficiență. Rezultatele testelor Euro NCAP sunt un nou succes în istoria Nissan și a noului crossover..
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?