Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Streleț: PL nu dorește să participe la guvernare

16 ian. 2015,, 17:05   Politică
6896 15

Foto: privesc.eu

Liberalii sînt prin definiție opozanți, iar acest lucru l-au demonstrat și în perioada participării la Alianța pentru Integrare Europeană 1 și 2. De această părere este vicepreședintele PLDM Valeriu Streleț, care s-a arătat deranjat de cerințele exagerate ale liberalilor înaintate în procesul de negocieri, informează NOI.md.

„M-am convins definitiv că PL nu dorește să participe la guvernare. De fapt, cred că nici nu are capacitatea de a guverna. Liberalii sînt, prin definiție, opozanți care, chiar și în perioada participării la AIE 1 și 2, tot în opoziție au încremenit. E mult mai confortabil să critici, să dai aprecieri și să te revolți decît să te înhami și să muncești, să găsești soluții și să ai grijă de oameni. Ești mult mai simpatic pentru presă cînd debitezi o sfîntă indignare cu o mină încruntată, decît atunci cînd pui în practică politici de dezvoltare”, scrie Streleț pe o rețea de socializare.

În opinia deputatului, în cele aproape șapte săptămîni de negocieri, liberalii ar fi invocat false experiențe europene și ar fi cerut mai mult decît ar merita în realitate.

„Liberalii au formulat solicitări care trec substanțial peste cota lor de încredere politică. Pretinsul spirit reformist pe care și-l arogă liberalii nu este altceva decît o banală bătălie pentru funcții – hai să cerem cît mai mult, că oricum vom obține mai mult decît merităm! Sau, după cum a remarcat Dl Ghimpu cîteva zile în urmă într-un moment de sinceritate, - încă trebuie să calculăm cînd PL pierde mai mult: dacă participă la guvernare sau dacă rămîne în opoziție?” a adăugat Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?