Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Modificări în conducerea Biroului Asiguratorilor de Autovehicule

15 ian. 2015,, 09:45   Societate
4679 0
Foto: md-cars.com
Membrii Biroului Național al Asiguratorilor de Autovehicule (BNAA) au ales o nouă conducere a organizației. În calitate de director a fost ales fostul ministru al Finanțelor Mihail Manole, iar Consiliul de administrație va fi condus de directorul „Acord Grup”, fostul ministru al Apărării Victor Gaiciuc. Pentru aceste candidaturi au votat reprezentanții companiilor „Grawe Carat Asigurari”, „Moldcargo” și „Moldova Astrovaz”, informează NOI.md.

În cadrul aceleiași ședințe a fost aleasă noua componență a Consiliului de administrație al BNAA, din care vor face parte directorii companiilor „Grawe Carat Asigurari” și „Moldova Astrovaz”, Veronica Malcoci și Fiodor Dimitrov, precum și administratorul companiei „Moldcargo”, Cristina Dolghi.

Decizia cu privire la alegerea membrilor Consiliului de administrație a fost luată cu voturile a trei membrii cu drepturi depline ai Biroului din opt. Este vorba de reprezentanții companiilor „Grawe Carat Asigurari”, „Moldcargo” și „Moldova Astrovaz”. Reprezentanții companiilor „Klassika Asigurari”, „Donaris VIG” și „Asito” nu s-au prezentat la ședință, iar juriștii de la „Moldasig” și „Victoria Asigurari” au participat în calitate de observatori.
Amintim că anterior au fost întreprinse două tentative de a schimba conducerea BNAA, însă fără succes. Pînă la 13 ianuarie funcția de președinte al Consiliului de administrație a fost deținută de directorul companiei „Moldasig”, Vitalie Bodea, iar funcția de șef al BNAA – de eugen Garabagiu.

De menționat că Vitalie Bodea a anunțat că intenționează să conteste în instanța de judecată deciziile luate, calificînd votarea drept „samovolnicie”.

Reprezentanții Comisiei Naționale a Pieței Financiare deocamdată nu au comentat această situație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?