X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Nissan Qashqai a devenit SUV-ul anului 2015 in SUA

24 dec. 2014,, 16:58   Ştiri Auto
7882 0
Foto: nissan
Nissan Qashqai a obținut premiul «SUV a.2015 în America» al Federación Interamericana dePeriodistas del Automóvil (Federația americană a jurnaliștilor publicațiilor automobilistice) .
Plus la Nissan Qashqai în topul primilor 10 crossovere din America au intrat noile Nissan Pathfinder și Nissan X-Trail.Cel mai important, în America, premiu pentru crossovere i-a fost conferit noului Nissan Qashqai de către jurnaliștii din SUA, Argentina; Bolivia, Brazilia, Chili, Columbia, Costa-Rica, Republica Dominicană, Ecuador, Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto-Rico, Uruguay șiVenezuela.
La ceremonia de înmânare a premiului, Hose Roman, director executiv Nissan în America Latină și Caraibe, a spus: «Noul Nissan Qashqai a obținut acestpremiu important pentru designul curajos și tehnologiile avansate, nemaifolosite la automobilele de pe acest segment. Ne pare bine că Nissan Qashqai a fostprimit de jurnaliști și clienții noștri la fel de bine, ca și în toată lumea».
Unul dintre principalele premii automobilistice ale Americii a înfrumusețat bogata colecție din palmaresul Nissan Qashqai, care conține asemenea premiiprestigioase, ca : «Volanul de Aur – 2014» în Polonia, «Automobilul anului», «Cel mai sigur automobil» și «Cel mai bun automobil pentru familie» în Letonia, «Automobilul anului» în Australia, «Automobilul anului – 2014» în versiunea revistei britanice What Car? și «Cel mai bun crossover» în versiunea revisteibritanice Auto Express.
Plus la aceasta, Nissan Qashqai este unul dintre principalii pretendenți la cel mai prestigios trofeu automobilistic în Europa – «Automobilul anului».
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?