Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Iarmaroc caritabil pentru o casă de copii din raionul Hîncești

13 dec. 2014,, 08:30   Societate
3553 0

Foto: allmoldova.com

Un grup de voluntari din Chișinău, în număr de 30 de persoane, organizează un iarmaroc caritabil pe data de 14 decembrie în incinta cafenelei „Tocica”, situată pe strada Alecu Russo, 20. Solicitată de NOI.md, una dintre voluntarele care se ocupă de acest eveniment, Cristina Manoli, a declarat că „iarmarocul este organizat cu scopul de a colecționa bani pentru Școala de tip internat nr.2 din raionul Hîncești. „Acest internat este foarte rar vizitat de cineva, de aceea noi am hotărît ca anul acesta să mergem anume la ei”, a menționat Cristina.

În cadrul iarmarocului vor putea fi cumpărate atît lucruri la mîna a doua, cît și lucruri noi. Prețurile acestora variază de la 5 lei pînă la aproximativ 200 de lei. În plus, vor fi expuse la vînzare diferite obiecte, precum jucării pentru Pomul de Crăciun confecționate manual, produse de cofetărie, haine și jucării pentru copii, dar și multe alte lucruri interesante.

În afara iarmarocului caritabil, voluntarii oferă servicii foto caritabile. Adică sînt organizate sesiuni foto cu tematica sărbătorilor de iarnă pentru toți doritorii. Aceste sesiuni foto includ atmosfera sărbătorilor, fotografii în număr de 30 la prețul 300 de lei.

Mai multe informații puteți afla apelînd numărul de telefon 068371000 – Marina sau pe facebook în grupul „Благотворительная распродажа”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?