Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Mihai Ghimpu: Mîine vom striga ''Traiască Europa şi noi pe lîngă ea''

1 dec. 2014,, 00:10   Politică
7842 11
Foto: noi.md
Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, speră că moldovenii au făcut astăzi alegerea corectă.

''Mulţumesc celor care aţi participat la vot pentru că democraţia înseamnă alegere şi sper că aţi făcut alegerea corectă. Moldova are viitor în cadrul UE şi NATO. Securitate, pace, linişte şi bunăstare putem avea sub umbrela NATO. Sper că aţi menţinut votul pentru acest viitor. Sper că mîine vom auzi că Europa a învins aşa cum a fost în 2010. Avem posibilitatea, putem demonstra că nu există nimic mai bun decît UE şi să avem pace şi linişte''.

Politicianul a menţionat că îşi doreşte un Parlament cu deputaţi cinstiţi.

''Vreau să avem o componeţă activă, profesionistă, patriotică. Un Parlament care să folosească şi a doua atribuţie pentru că în 20 de ani Parlamentul nu a avut funcţia de control, ci doar a adoptat legi. Îmi doresc un Parlament cinstit. Mîine vom striga''Traiască Europa şi noi pe lîngă ea'', a precizat Mihai Ghimpu.

Cuvîntarea politicianului nu a trecut fără zîmbete. Înainte de a face declaraţii, politicianul a fost nevoit să aştepte puţin intervenţia în direct de la Publika TV a lui Marian Lupu.

''Cît vorbeşte domnul Lupu, eu nu pot vorbi nu? Vorbeşte încă? Cît îl arată Publika ce facem noi? Să vină ursu şi să plece lupu? Ce trebuie să fac eu, ce să vă spun?''.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?