Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Dodon către Voronin, Plahontiuc și Filat: Haideți să discutăm bărbătește

25 noi. 2014,, 12:15   Politică
9390 13
Foto: actualitati.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a lansat astăzi un apel la adresa lui Vladimir Voronin, Vlad Filat și Vlad Plahotniuc, în care i-a îndemnat să participe la o dezbatere electorală publică. În cadrul unei conferințe de presă, politicianul a respins acuzațiile aduse formațiunii sale precum că socialiștii ar urmări destabilizarea situației după alegerile parlamentare, informează NOI.md.

„Vrea să vin cu un apel către cei trei Vlazi – Voronin, Plahotniuc și Filat: haideți să ieșim la o dezbatere electorală publică deschisă, la orice televiziune, pe care dumneavoastră o controlați. Haideți să discutăm și să răspundem la toate întrebările oamenilor, să discutăm despre viitorul țării, să vedem unde și cum este viitorul copiilor noștri. Haideți bărbătește să avem această discuție”, a spus Dodon.

Liderul socialiștilor a mai declarat că actuala campanie electorală a fost una dură și că partidul său a devenit ținta atacurilor atît din partea politicienilor de dreapta, cît și a celor de stînga. În opinia lui Dodon, actuala guvernare mizează pe trei scenarii pentru a se menține la putere, unul dintre care constă în formarea unei coaliții largi PLDM-PCRM-PDM.

„Actuala guvernare a pierdut deja alegerile și ei înțeleg acest lucru, iar acum încearcă să-i isterizeze pe oameni. Se vorbește și despre o coaliție largă. Ieri am văzut că Voronin s-a transformat în megafonul PD-ului – spune ceea ce dorește Partidul Democrat. A ajuns fostul președinte de țară să devină megafon! Este alegerea dînsului, trebuie să înțelegeți că, votîndu-i comuniști, îi votați, de fapt, pe democrați”, a afirmat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?