Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Candidații la studii universitare îşi vor putea testa aptitudinile profesionale

20 noi. 2014,, 12:45   Societate
2916 0
Foto: ase.md
Candidații la studii universitare îşi vor putea testa aptitudinile profesionale şi afla ce specialitate li se potriveşte, la ce facultate să depună documentele. Acest lucru a devenit posibil datorită lansării la Academia de Studii Economice (ASEM) a Laboratorului de apreciere a calităţilor şi aptitudinilor, care a avut loc miercuri, 19 noiembrie.

Managerul proiectului, Elena Batina, a relatat agenţiei "Infotag" că laboratorul a fost deschis cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Tinerilor Manageri şi companiei Universul Dezvoltării.

Potrivit ei, "în cadrul laboratorului activează psihologi şi experţi din diferite domenii de activitate, care vor efectua teste pentru solicitanţi, iar apoi vor comunica rezultatele şi ce profesii li se potrivesc".

Batina a remarcat că "un interviu costă între 100 şi 250 de lei".

"Totul depinde de numărul de teste pe care va dori să le susțină solicitantul, de durata conversaţiei. Toate testele au fost achiziţionate în România şi au fost create special pentru astfel de proiecte. Pe viitor, dacă vom găsi investitori, şedinţele cu candidaţii vor fi gratuite", a declarat managerul de proiect.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?