X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Chirtoacă: Polițiștii s-au discreditat totalmente

10 noi. 2014,, 13:30   Societate
4221 5
Foto: kp.md
Scandalul din jurul veteranilor conflictului armat de pe Nistru care au pătruns în edificiul Primăriei Chișinău și nu se lasă convinși să plece continuă. Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a învinuit de toate cele întîmplate poliția, informează NOI.md.

Protestatarii se află în sala de ședințe a Primăriei deja 7 zile, chiar dacă sînt nevoiți să doarmă și să mănînce pe unde apucă. În aceste condiții polițiștii au declarat că nu vor întreprinde nimic pînă la pronunțarea deciziei finale a instanței de judecată.

Dorin Chirtoacă i-a acuzat în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei pe polițiști de tulburările în masă de la Primărie, menționînd că „poliția nu a fost la cel mai înalt nivel, nereușind să scoată oamenii din clădire în 5 minute fără aplica forța”.

„Declarînd că poliția nu poate face nimic, șeful poliției a discreditat organele de drept ale statului”, a declarat primarul.

Dorin Chirtoacă a reiterat că nu poate fi vorba despre niciun fel de privatizări gratuite și toți doritorii urmează să treacă aceeași procedură și să achite taxa stabilită.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?